Szúnyogháló

Fix keretes, mozgatható, pliszé szúnyoghálók ablakra, ajtókra. 2 év teljeskörű garanciával. Válaszd ki, mi legyártjuk, kiszállítjuk és felszereljük.

Szúnyogháló


Ha közeledik a jó idő akkor egyre többen végig gondolják, hogy talán ideje lenne szúnyoghálót felszereltetni. Sokan kipróbálják az olcsó megoldásokat, de azok egyáltalán nem tartósak. Mi tudunk Önnek igazán tartós megoldást ajánlani. Cégünk többfajta szúnyoghálóval is foglalkozik, legyen szó ablakról vagy ajtóról, redőny vagy zsalúzia meglétéről, mi tökéletes szúnyoghálót tudunk felszerelni. Az általunk felszerelt szúnyoghálók egytől egyig jó minőségűek, sőt, ha szeretné, akkor háziállat biztossá is tudjuk tenni, ugyanis van olyan hálónk, amely még egy kilencven kilós kutyának a „támadását” is könnyen elhárítja.

A szúnyoghálóknál az első lépés az, hogy meglegyen a döntés, hogy milyet szeretne. Ebben természetesen segítünk, de weboldalunkon is szét tud nézni, és biztosak vagyunk benne, hogy fog találni szimpatikus szúnyoghálót. Ha meg van a döntés, akkor nincs más hátra, mint hogy mi az egyedi igényei alapján legyártsuk majd kiszállítsuk Önhöz. Természetesen fel is szereljük, hiszen nem elég a jó anyag, a jó felszerelés is nagyon fontos.

Ha eldöntötte, hogy olyan szúnyoghálót szeretne otthonában, amely nem okoz bosszúságot, kényelmes a használata, és maximálisan kint tartja a rovarokat, akkor feltétlenül hívjon fel minket. Ha tárcsázza az ügyfélszolgálatunkat akkor minden részletet meg tud velünk beszélni, így biztos, hogy olyan lesz a végeredmény, mint amilyet megálmodott. Cégünk Budapest és Pest megyén belül tevékenykedik, de igény esetén messzebbre is kiszállunk, de ez mindenképp előzetes egyeztetést igényel. Ismerje meg a szúnyoghálókat, válasszon egyet és keressen fel minket!

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló a legegyszerűbb, legolcsóbb és a legkönnyebb választás. Ez a szúnyogháló nem mozgatható, így feltétlenül olyan helyre válassza, ahol nem probléma az, hogyha nem tud megfelelően járni a levegő. Az általunk felszerelt fix keretes szúnyoghálóra két év garanciát adunk, és igény esetén háziállat biztos szúnyoghálót adunk, ha ezt jelzi nekünk. A fix keretes szúnyogháló már 7500 Ft / m2 áron elérhető 9*30-as méretben! További árakért és információért kattintson tovább.

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló kifejezetten azok számára ajánlott, akik szeretnék, hogy néha ne legyen ott a szúnyogháló. Erre tökéletes ez a fajta, hiszen ezt egyszerűen csak fel kell húzni, és már nincs is ott. Amikor pedig újra szükség van rá, akkor pedig le kell húzni. A háló jó minőségű, a mozgás hatására nem károsodik. Ez a fajta szúnyogháló redőnybe és zsalúziába is egyaránt beépíthető. 12 500 Ft / m2-től már kapható fehér vagy sötétbarna alapszínben, de egyedi igény esetén más színben is.

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Ezt a fajta szúnyoghálót azoknak ajánljuk, akik az erkélyükre, bejárati ajtajukra, vagy a terasz ajtóra keresnek valamit, ami kint tartja a rovarokat, de nem nehezíti meg a közlekedést. Ez az ajtó kérhető fehér vagy sötétbarna színben, de egyedi igénylés alapján más színben is, illetve lehetőség van rugdosóval, illetve háziállat-biztos hálóval is kérni. Továbbá lehetőség van még keretes ajtót is kérni, de a megrendelés előtt szükség van egy felmérésre. Két év garanciát biztosítunk rá.

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló ajtókat azoknak ajánljuk, akiknek nincs túl sok helyük befele, vagy kifele, de mégis ajtós megoldással szeretnék megoldani a szúnyoghálót. A rolós szúnyoghálót vízszintesen lehet elhúzni, így nem szükséges extra hely. Tökéletes választás francia erkélyek esetén. Igényelhető állatbiztos kivitelben, egy vagy két tokos kivitelben, fa mintázattal, fehér vagy sötétbarna színben, de igény esetén más színnel is. Két év garanciát biztosítunk minden ajtóra, olvassa el a részleteket!

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A legjobb minőségű szúnyogháló minden kétséget kizáróan a pliszé szúnyogháló. Nálunk a zsinóros kivitel elérhető, amely sokkal biztosabb, sokkal nagyobb az élettartama, mint a láncosnak. Azoknak ajánljuk ezt, akik ódzkodnak a hagyományos hálótól, mivel azon a kilátás jelentősen redukálva van. A pliszé szúnyoghálókon könnyedén kilehet látni, így erkélyajtók, illetve nagy ablakokra ideális választás. A pliszé szúnyogháló ára négyzetméterenként 26 000 Ft, bővebb részletekről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Az egyedi íves ablakok, ajtók rendkívül szépek, azonban ezekre külön kell elkészíteni a szúnyoghálót. A mi cégünk vállalja az egyedi íves ablakoknak, ajtóknak a szúnyogháló felhelyezését. 11 250 Ft négyzetméterenként az ára az ablakokra, amelyet egy helyszíni felmérés során tudunk megmérni. Az általunk készített szúnyoghálókra teljeskörű, két évre szóló garanciát biztosítunk. A szúnyogháló kérhető fehér vagy sötét barna színben, többlet költséggel számolva más színben és fa mintázattal is kérhető.

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

A szúnyoghálós redőny egy kettő az egyben termék, hiszen nem csak, hogy a kellemetlen rovarok ellen tudunk védekezni, hanem a fény ellen is. A két funkció egymástól teljesen függetlenül működik. Ezt a terméket lehet kérni alumínium vagy műanyag redőnnyel, pliszé szúnyoghálóval, állatbiztos szúnyoghálóval, egyedi színnel, fa mintával – rendkívül sok a variáció. A műanyag verzió olcsóbb, mint az alumínium, azonban pontos árat csak egy helyszíni felmérést, és igény felmérést követően lehet mondani.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

Csak úgy, mint a redőnyös társánál itt is könnyedén meg lehet oldani, hogy egyszerre legyen szúnyoghálónk és zsalúziánk. A zsalúziáknak előnye, hogy nem csak, hogy nem eresztik be a fényt, hanem rendkívül ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. Így nem kell félnie, hogy egy nagyobb zivatar után esetleg bántódása esett a terméknek. Jó ha tudja, hogy együtt olcsóbb, tehát ha szúnyoghálót is rendel tőlünk, illetve zsalúziát is, akkor rendkívül jó üzletet fog kötni. Hívjon minket a további részletekért.

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló
Elszakadt szúnyogháló javítása

Elszakadt szúnyogháló javítása

Természetesen a szúnyoghálóknál nem csak a beszerelésről lehet beszélni. Bizony hiába a jó minőségű szúnyogháló, az évek és esetleg egy-egy rossz mozdulat könnyedén tudja károsítani a szúnyoghálót. Ha nem elég strapabíró az anyag, akkor egy neki csapódásnál könnyedén ki tud szakadni. Ha szakadt, akkor lehet bármekkora a mérete már semmit sem ér, hiszen a kellemetlenkedő rovarok könnyedén betudnak jutni a szakadáson. De mit lehet ilyenkor tenni?

A szúnyoghálót cserélni kell. Szerencsére hogyha minket kér fel, akkor rövid időn belül újra tökéletes lesz a szúnyoghálója. De lássuk is az árakat:

Fix keretes szúnyoghálók háló cseréje: 6 000 Ft / m2 (*)

Nyíló és toló ajtók szúnyoghálók háló cseréje: 6 000 Ft / m2 (*)

Rolós ablak szúnyoghálójának cseréje: 9 000 Ft / m2

Rolós ajtó szúnyoghálók cseréje: 9 000 Ft / m2

Szúnyogháló keret javítás

Ha a szúnyogháló kerete meghibásodott, tehát megtört, vagy konkrétan kitört akkor feltétlenül cserélni kell. Mivel a szúnyoghálóink egyedileg vannak legyártva ezért mindenféleképpen újra le kell gyártanunk. Szerencsés esetben a szúnyoghálót nem kell, de ezt mindenképp látnunk kell, csak úgy tudjuk eldönteni. Ha a szúnyogháló is sérült, akkor azt is újra le kell gyártanunk.

Az, hogy mennyibe fog kerülni sok mindentől függ. Egy egyszerű, kis méretű fehér keret nem fog annyiba kerülni, mint egy egyedi íves, nagy méretű, egyedi színű, fa mintázattal kiegészült keret. Épp ezért árat csak a helyszínen tudunk Önnek mondani. Hogyha a keret meghibásodott, akkor ne habozzon, feltétlenül keressen fel minket. Ügyfélszolgálatunk hivatali időben elérhető, keressen minket bizalommal!

Szúnyogháló keret javítás

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (1) 445 40 77 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (1) 445 40 77

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza